SFI i KISTA

SFI I KISTA

Svenska språket är nyckeln in i samhället och arbetslivet. Hos oss vid Södertörns folkhögskola kan du lära dig svenska språket (SFI: svenska för invandrare) på ett enkelt och pedagogiskt sätt utifrån dina individuella behov. Vi kan erbjuda dig personligt stöd i ditt lärande för att du ska kunna klara dina studiemål. Vi på Södertörns folkhögskola har lång erfarenhet av undervisning och pedagogiskt arbete med utrikesfödda elever.

Vid Södertörns folkhögskola erbjuder vi studieväg 1 (SFI-kurs A och B), studieväg 2 (SFI-kurs B och C) och studieväg 3 (SFI-kurs C och D). Du kan läsa på förmiddagar, eftermiddagar eller kvällar.

Våra undervisningslokaler är fräscha och moderna och ligger centralt i Kista. Vi sitter i samma lokaler som Stockholms universitet och kungliga tekniska högskolan, en utbildningsmiljö som präglas av mångfald och motivation.

Hos oss har du tillgång till verktyg som datorer, läsplattor, Wifi, och kursböcker, allt för att göra din studietid mer meningsfull och effektiv. Det finns även utrymme för förtäring och rast i lokalen.

Varmt välkomna till oss!

                

SFI i KISTA

Kursfakta

Södertörns folkhögskola
Kistagången 16, trapphus A, plan 5
164 40 KISTA

Kontaktpersoner:

Anna Leander
anna.leander@allmankurs.se
Telefon: 0176-528 25

Reza Esmailpour
reza.esmailpour@sodertorn.fhsk.se
Mobil: 073 504 32 10

För att få läsa på sfi i Stockholm måste du:

  • vara minst 16 år
  • vara folkbokförd i Stockholm
  • ha personnummer
  • ta med ditt pass när du ska ansöka till sfi.

VAD VÅRA STUDENTER SÄGER:

Citat 2

Man trivs med en gång

Citat allmän kurs

Hög ämneskompetens hos lärarna

Citat 1

Det är som ett andra hem.

 

Share This