TUFF

Distansundervisning på TUFF

Vissa TUFF-kurser kan komma att ändras till distansundervisning pga. Coronaviruset. Här kan du läsa mer om hur distans- och fjärrundervisningen går till hos oss.

TUFF på Södertörn Folkhögskola använder sig av Facebook som lärplattform, då Facebook har de slags verktyg som passar bra för distans- och fjärrundervisning. Eftersom så många av deltagarna redan är medlemmar på Facebook underlättar det. Varje distanskurs har en egen sluten Facebookgrupp. Den som går på våra TUFF-kurser kan alltså söka upp gruppen och ”ansöka om medlemskap” till just den kursen som du i vanliga fall går på.

För att hitta grupperna behöver du söka på ”grupper” på Facebook. En allmän sökning kan göra att du inte hittar just våra TUFF kursgrupper. Om du inte lyckas hitta din grupp, tag kontakt med kursföreståndaren för hjälp.

På Facebook läggs lektionsinnehåll, videor, videosamtal enskilt och i grupp, parövningar med mera upp.

Vad innebär distansundervisning?
• att lämna in uppgifter, att få uppgifter och bearbeta dem självständigt. Läraren ger individuell respons på uppgifterna.

Vad innebär fjärrundervisning?
• Videosamtal, direktkommunikation, direktrespons.

 

Kontakta oss gärna

Tag gärna kontakt med kursansvarig Jens Henning på jens.henning@sodertorn.fhsk.se eller på SMS: 070-266 48 05 om du vill veta mer om vår distans-/fjärrundervisning.

 

VAD VÅRA STUDERANDE SÄGER:

Citat 2

Man trivs med en gång

Citat 1

Det är som ett andra hem.

 

Citat allmän kurs

Hög ämneskompetens hos lärarna

Share This