OM OSS

Hem E Om oss E Borttappade intyg

Information om borttappade intyg

Om du har studerat på Södertörns folkhögskola och har tappat bort ditt intyg kan du begära att få en kopia av originalet. Det går däremot inte att få ett nytt original. Vi tar ut en administrativ kostnad på 250 kr för att skicka ut intygskopior. Först när beloppet är betalt har vi möjlighet att skicka ut kopian.

OBS! Om du har studerade på Södertörns folkhögskola innan höstterminen 2002, ska du vända dig till Regionarkivet Stockholm istället. Skolan ägdes av dåvarande landstinget fram till 2002, därmed finns samtliga intyg fram till och med vårterminen 2002 i deras arkiv.
 

Gör så här för att få en intygskopia

Vänligen betala beloppet (250 kr) antingen till SWISH: 123 212 74 88 eller via plusgiro: 125017-4. I betalningen anger du ditt namn samt ”intyg” som meddelande.

När du har genomfört betalningen mejlar du till vår IT-ansvarige på par.arfvidsson@sodertorn.fhsk.se och meddelar att betalningen är genomförd samt din postadress. Han kommer sedan att skicka kopian på intyget till din angivna adress. Observera att det måste vara en fysisk adress och inte en e-postadress.
 
 

Share This